zaterdag, januari 20, 2007

Heb je wel gehoord van de 7?

Had gisteren voor de tweede maal de eer om muzikale omlijsting te verzorgen van de meest eigenzinnige band van Nederland. opnieuw streek het octet De Kift neer in ons lokale jongerencentrumpje. Majestueuze koperpartijen werden afgewisseld met verstild poëtische momenten. Best wel trots op dat stukje muziek van grootregionale eigen bodem.

Voor ons als dj's was het een extraatje dat de zaal niet meteen na afloop leegliep van de kroegzoekers, er bleef nog een man of honderd hangen om zich door ons geploeter het naadje van de rug te laten dansen. Erg leuk, erg succesvol en dankbaar om te draaien.

Zulke avonden koester ik (de ochtend erna wat minder...)

3 opmerkingen:

FROMMEL zei

tussen 2 haakjes. vak off is online!!!

Anoniem zei

Voorwaar brom ik u, de dj's bleken ware Goden! Na afloop plopte ein-de-lijk mijn verstopte linkeroor weer open. Halleluja! Het kreng zat door verkoudheid dicht sinds de Kerst. Dat dan net op Faithless' God is a DJ moet gebeuren maakt dan voor 1 keer niet uit.

Uitstekend gedraaid heren, en dankzij mijn tijdelijke medicijntjes die geen alcohol toestonden - okee, je bent dan wel de bob, maar goed - geen slechte ochtend erna.

begt zei

dank, herr m, voor de waardering van onze dj-kunsten. Wellicht draai ik ooit nog s op jóúw bruiloft!!