dinsdag, mei 15, 2007

De kerk bekogeld

Dat is wat we gisteren gedaan hebben. De belegering was er al een tijdje maar gisteren hebben we dan echt geschoten.
Baas R en X11 hebben besloten om het halfjaarcontract het halfjaar te laten zijn en daarna niet verder te gaan. De mislukte inwerkperiode en de sociopathische reactie van baas T. daarop, kwam ik niet meer te boven. Kloop op eieren, xlaap slecht en voel me onzeker. Dat kan in mijn jonge leventje niet de bedoeling zijn. Daardoor maak ik fouten die ik niet eerder maakte, daar moet een eind aan komen!

Voor t eerst sinds tijden sliep ik vannacht als een tierelier, floot ik vanmorgen op de fiets en voelde ik me heerlijk muzikaal begeleid door de hemelse klanken van Sigur Ros. Twas een goed besluit!
Ik heb nu nog 2 1/2 maand om een nieuwe baan te zoeken, werkloos ben ik immers in mijn ganse leven nog geen dag geweest.
Niet onmogelijk, maarwel een kklus. Donderdag vrij, dan gaan we maar eens speuren.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

evengoed kut begtje, maar het kan nu alleen maar beter worden. en denk wel dat het lukt om wat nieuws te vinden, en anders kom je maar bij mij werken ofzo ;-)

begt zei

ik wou je net bellen!!

Anoniem zei

Tjee Bert, dat had ik niet verwacht. Das klote. Maar on the bright side: ik zie bij de bureaus waar ik bij ingeschreven sta, regelmatig leuke banen voor databasemarketeers voorbij komen. Als ik wat interessants zie, laat ik het weten!

begt zei

klopt, kiwi. ik heb zelfs al een reactie van mijn headhunter, dat ze al weer op een nieuw bedrijf gewezen is.
Ik vertrouw volop!!

en idd, als jij iets ziet, hoor k t graag!

Anoniem zei

Nou da's mooi shit. Komt wel weer goed joh.

Groet,

Loek

Anoniem zei

Het is rot dat het zo gelopen is, maar je moet je wel lekker voelen in je job en uit je blog te lezen deed je dat daar niet. Zoals jurrebeest al aangaf, het kan nu alleen maar beter worden. Succes met jobhunting, Begt.

begt zei

morgen mn eerste afspraak, buurman!