zondag, juli 29, 2007

"Waar is Pim dan"?

"Koning Weekhart"werd ik tijdens de huwelijkstoespraak al genoemd. Mijn ferme status in het "nee" kunnen zeggen tegen mijn beminden werd gisteren weer eens bevestigd.
Mijn lief is helemaal gek van dieren: het liefst woonden we in de jungle, het asiel of in Artis, als het aan haar ligt.

Een van haar vriendinnen ging een weekend weg en vroeg heel tactisch aan haar of ze wellicht een dagje of anderhalf op haar hondje wilde passen. Moet je net mijn lief hebben: die zegt alvast ja en gaat het dan aan mij voorleggen: "ah toe, en het is ook zo leuk voor de kinderen".

U snapt het al, mijn verzetsverleden blijft beperkt tot de politiek. Ruim een dag huppelt hier dus al een hondje rond van het soort dat ik niet kan thuisbrengen. Totdat..

totdat mn schoonpa hier gistermiddag binnenkomt en zich over het hondje buigt: "Waar is Pim dan? 'zoek zoek, waar ligt Pim"?

en verrek, ik blijk een hond in huis te hebben van t Fortuyn-ras. Een dag lang onze eigen Kenneth of Carla over de vloer. Gelukkig is t snel 6 mei...

2 opmerkingen:

FROMMEL zei

hahahaha dat heb jij weer. een pimhoind in huis. ik ben zojuist van de bank gevallen van het lachen...

begt zei

wat dacht je dat ik deed toen anneke's vader zo binnen kwam???

het zal mijn lot wel zijn, wellicht is een cursus weerbaarheid voor mij een keer handig..

Los delincuentes (aka The Delinquents) - Rodrigo Moreno

Los Delincuentes op IMDb (6,7)   Los Delincuentes op Moviemeter (2,82) Première-avond gisteren, ik ging er eens de volle 3 uur voor zitten. ...