maandag, september 17, 2007

Vernoemd

En als klap op de vuurpijl kwam gisteravond nog de eervolle vernoeming. Dat andere kersversgetrouwde stel (wij al een maand langer dan zij!) kwam bij ons langs om zich te ontfermen over ons zwerfdiertje.
Mijn lief kon na drie maanden extramurale (letterlijk nemen dit keer!!) zorg met een gerust hart het herstellende beestje overdragen aan twee dierenliefhebbers pur sang.

Klap op de vuurpijl was de melding dat het beestje vanaf gisteren mijn naam draagt. Ergens in de hoornse vogelbuurt struint nu een klein Begtje op zoek naar zijn etensbak, naar menselijke warmte en vooral, naar een thuis.
Dat zowel hij als zijn baasjes het geluk daarin mogen vinden!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Al het geluk van de wereld grote Begt. En met alle liefde.
Het blijft een heel rijk jaar.....

begt zei

das mooi, das heel mooi. Erg fijn dat jullie het ook zo ervaren.

Toen gister mn mobiel tingelde zei ik al meteen : "sms van Stefan en Annette". Dat voelde ik blijkbaar aankomen!

Nogmaals: respect voor hoe jullie het doen (en dat mag je op veeeeel vlakken uit gaan leggen!)

Anoniem zei

Er loopt in de ruimtevaart buurt nog een naamgenoot van je rond en dat is mijn Bertje, samen met haar huisgenoot Ernie...
Toegegeven, ik heb Bertje niet haar naam gegeven met jou in gedachten. Maar... nu Ernie er bij is, is het toch wel erg verleidelijk om Begt te roepen naar Bertje.

begt zei

kijkijkijk, het wordt een stam!

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...