zondag, september 30, 2007

Gold and delicious


Je hebt van die avonden dat t niet stuk kan. Gisteravond dj'den we voor en na de act van "Abba Gold", een verzameling musicalsterren die al menigmaal "Mamma Mia" hadden geroepen.
Tout gay Hoorn, tout Toppop-veertiger was uitgelopen om dit eens te aanschouwen: een heuse band die zich louter stort op het materiaal van de "Beatles van de jaren 70".
Het moet gezegd: show, zang en act deden het boven verwachting leuk , de zaal ging uit zn bolletje, om het maar eens plat te zeggen.
Hoewel het mooiste abba-nummer niet eens aan bod kwam, dient gezegd dat het materiaal gewoonweg niet stuk kan, dit kon niet echt verpest.

Voor Harry en mij bleek maar weer eens dat we wellicht een aardig rocksetje kunnen neerzetten, dat we met poppy house wel wat kunnen, maar dat we in de disco- en 70/80's sfeer gewoonweg niet te overtreffen zijn: het oude Dada-gevoel kwam al ras weer boven en we zweepten elkaar op tot een simpelweg van begin tot eind swingende set. Een dolenthousiast publiek, ontladen gewoonweg. Zoals een van de zangeressen me aan het eind van de avond meldde: "you play delicious songs"!!

Mocht ik er ooit mijn brood in moeten verdienen...

Geen opmerkingen: