maandag, september 24, 2007

Productie draaien

Goed dat ik mezelf gistermiddag even de rust gunde om lekker naar buiten te gaan en bij mijn ouwe voetbalteam langs de lijn aanschoof. Mooi weer, ontspannen keuvelen.

Goed dat ik dat deed want veel van mijn vrije tijd gaat op dit moment op aan de voorbereidingen van ons grote filmfestival. Gisteravond weer wat vergaderverslagen doorgespit, wat pr-taakjes gedaan en een nieuwsbrief volgepend.
Toen mijn liefje dan ook, een uurtje nadat ze van werk was thuisgekomen, zei dat ze even ging kroegen, moest ik oprecht antwoorden: ga lekker doen, ik ga niet mee want ik ga naar bed. Crypto'en lukte zelfs niet meer, mijn oogjes vielen dicht!

Donderdag weer vergadering, zaterdag instructie en voor die tijd moet ik nog wat rondstrooien met persberichten. Morgen wordt mijn filmdirecteur geinterviewd voor Regio 22, we kunnen alle airplay gebruiken.

en u, heeft u al een voorstelling gereserveerd????

1 opmerking:

Anoniem zei

njet, ik ga voor de verandering werus lekker met vakancie, Ijskoud de beste Ijsland; laarzen, regenjassen, dikke truien. ut kan me niet deren, ut meeste valt er naast,hete geisers, saunaatje en veel vis eten, dus eh geen film of misschien toch in een achteraf schuurtje kijken naar de eerste kleurenfilm; pinquins in de sneeuw!