donderdag, september 20, 2007

Ever a dull moment

Eigenlijk moek het ook niet meer doen. Tis dodelijk saai: potjes voetbal op tv kijken.
Zondagavond slaak vaak al over, maar voor Ned. elftal of Champions league gaan we doorgaans met het hele zaalvoetbalcluppie om de tafel.
en da's nou net het enige wat het draagbaar maakt: de ene heeft altijd commentaar op de leiding, de andere vindt PSV veel beter dan Ajax, u raadt het al: weer een ander vindt Ajax veel beter dan PSV.
Maar ondertussen komt er bijna al een jaar of tien geen knappe pot meer op tv. Saai, voorspelbaar, berekenend en soms ook gewóón slecht, dat laatste kan ook nog.

Mijn voorkeur voor Ajax wordt al een jaar of drie niet meer beantwoordt, PSV prijst zichzelf de hemel in met een afstotende vorm van wiskunde-voetbal en andere smaken hebben we al een paar jaar niet gehad.

Het is dat het uurtje ballen voorafgaand aan de wedstrijd zo ontzettend lekker is, en dat het gemekker van de kijkers op zich ook een vorm van volksvermaak is (gisteren hadden we het over het verval van "wereldploeg" naar "derde-wereld-voetbal"), anders had ik toch echt mijn woensdagavonden anders moeten gaan inplannen.
Begt, wees een man en doorsta de saaiheid!!

Geen opmerkingen: