donderdag, maart 15, 2018

The Edge of Seventeen - Kelly Framon Craig

The Edge of Seventeen op IMDb (7,4)
Over naar de volgende bloedirritante dame. Deze kan het iets minder helpen, want ze is nog maar op het randje van 17 jaren oud. Strontverwend, egoïstisch en onmogelijk in de omgang: dat is Nadine. Behalve voor haar vriendinnetje Krista, die kan wél overweg met de intelligente Nadine en voert dan ook al vanaf hun vroege tienertijd existentiële gesprekken met haar.
Alles verandert als Krista een fling krijgt met Darian, de stoere sporthunk van de school. Darian is behalve dat ook nog eens de broer van Nadine. Die voelt zich meer en meer alleen en verbreekt het contact met Krista. Ze is dwars, tegendraads en heeft eigenlijk alleen nog contact met de futloze leraar Mr. Bruner. Die weet haar bij tijd en wijle toch een stukje levensles mee te geven. En dan is er nog Erik , een jongen die stiekem een crush heeft op Nadine maar die niet weet hoe hij door haar onmogelijke pantser moet breken.

U snapt: er moet eerst van alles mis gaan in het leven van Nadine voordat ze inziet wie de mensen zijn die daadwerkelijk om haar geven . Ze weet dat ze moet veranderen, want zij is uiteindelijk de sleutel in alle communicatie met haar omgeving. Het komt goed, echt.

Met : Hailey Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner, Woody Harrelson

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...