zondag, november 25, 2018

Cam - Daniel Goldhaber

Cam op IMDb (6,0)
Getipt in de VPRO-cinema nieuwsbrief , dus ik kijken. Niet voor mij gemaakt, te flashy Amerikaans en te onwerkelijk voor mijn bevindingen. Heb de film ook niet als sexy ervaren , terwijl ik denk dat dat echt wel de bedoeling was.

Alice is webcammeisje. Gewoon, omdat ze gek is op de aandacht, maar zeker ook omdat het goed verdient. Ze hikt - onder de artiestennaam Lola_Lola -  tegen de top50 van de webcammeisjes-hitlijst aan. En ze wil hogerop. Steeds gekker worden haar showtjes , steeds harder tikken de donaties. Ze redt het, ze weet nummer 50 te halen.
Direct daarop echter gaat er van alles mis: haar account blijkt gehackt. Ze kan niet meer zelf inloggen maar ze ziet nog wel dagelijks nieuwe shows. Van haarzelf. En als je dacht dat het niet meer kon, dan toch: de shows worden nog extremer. Alles voor de pegels, zeg maar.
Alice gaat op onderzoek uit. Eerst zoekt ze onder haar collega's , vervolgens onder haar topdonateurs. Stukje bij beetje vindt ze uit wie en wat er achter haar nieuwe persoonlijkheid zitten. Een confrontatie kan niet uitblijven.

Met : Madeline Brewer, Patch Darragh. Melora Walters 

Geen opmerkingen: