woensdag, november 21, 2018

A Royal Winter- Ernie Barbarash

A Royal Winter op IMDb (6,7)
Nooit zullen we weten wat er in uw recensent gevaren was toen hij deze film op "opnemen" drukte. En nog minder weten we waarom hij later op "afspelen" klikte. Maar het is wel gebeurd. Laten we het wijten aan de verplichting om de filmwereld genrebreed te blijven volgen.

Deze dus. Suikerspinnenzoet. Net afgestudeerde advocate twijfelt of ze aan grote baan moet beginnen, want liever werkt ze met kinderen. Direct na haar sollicitatiegesprek neemt ze uit onvrede met zichzelf een weekje vakantie, ze reist met een vriendin naar Europa om even tot zichzelf te komen. Ze gaat naar het koninkrijkje Calpurnia (jaja mensen, in Europa! Volgens de beschrijving
"een minimonarchie ten zuidwesten van de Franse Alpen".
Op haar eerste wandeling komt Maggie ruw in contact met een motormuis, die - pas veel later- de kroonprins blijkt te zijn. Die toevallig ook die week gekroond zal worden tot koning. Maar die niet zo formalistisch wil zijn als zijn vader en zijn moeder. Tekent u svp de rest zelf uit: u snapt dat Maggie aanvankelijk hapt op de avances van Adrian, vervolgens weer afstoot vanwege zijn rol van betekenis. E u snapt ook dat pas na beider loutering - en die van de bitchy koningin - er mogelijkheid tot toenadering zal zijn.

Met : Merritt Patterson , Jack Donnelly

Geen opmerkingen: