zaterdag, oktober 31, 2020

A Good Marriage- Peter Askin


A Good Marriage op IMDb (5,2) 

Boekverfilming naar Stephen King, dus gezellig werd het niet , zo vlak voor het slapen gaan. 

Vrolijk en argeloos viert Darcy haar 25-jarig huwelijksfeest met de stoere Bob, Kinderen en vrienden erbij, ieder spreekt zich uit over het goede huwelijk dat de twee hebben. Hoe doen ze dat toch? Wij weten dan al dat Darcy haar man heel vrij laat in zijn tochtjes naar muntenmarkten en naar accountant-opdrachten. Darcy heeft genoeg aan een paar vriendinnen, aan frequent contact met de kinderen en aan haar gezellige huis. 


Over het feest hangt een schaduw omdat in een plaatsje verderop opnieuw een vrouwelijk slachtoffer is gevonden van de seriemoordenaar Beadie , die een spoor van angst en dood in de regio trekt. Wanneer Darchy bij het opruimen van het schuurtje op schokkende vondsten stuit, weten wij al direct waar dat heen gaat. Die enge Beadie, dat is haar man. En die komt straks weer thuis. 
Hoe gaat Darcy zich gedragen? Hoe blijft zij buiten schot bij deze man , die zij zo goed dacht te kennen? Zal het op haar afstralen wanneer bekend wordt wat voor mens haar man is, kunnen haar kinderen wel leven met die gedachte? Ze moet slim handelen, ze moet omzichtig handelen. 

Met : Joan Allenn , Anthony LaPaglia , Cara BuonoGeen opmerkingen:

Svaniti nella notte (aka Vanished in the night) - Renato de Maria

Svaniti nella notte op IMDb (5,2)   Svaniti nella notte op Moviemeter (2,58) Half gelukte thriller, die we vooral bekeken vanwege de goede e...