vrijdag, februari 12, 2021

Destination Wedding - Victor Levin

Destination Weddin op IMDb (6,5)
 

Bad karma, het moment dat de twee hoofdpersonen van deze film elkaar ontmoeten. Lindsay wordt in de wachtrij voor een vertrekkend minivliegtuig aangesproken door Frank, een overduidelijk arrogante en nukkige kerel. Lindsay concludeert al snel dat ze bij elkaar uit de buurt moeten blijven , maar dat gaat in dat piepkleine achtpersoonsvliegtuigje niet. Sterker nog: ze hebben hun plaatsen naast elkaar. 

Noodgedwongen wisselen ze wat opmerkingen uit (want "beleefdheden" kun je het niet noemen_. Ze blijken naar hetzelfde plaatsje onderweg te zijn: ze moeten allebei naar een huwelijk waar ze geen zin in hebben. Zij moet naar het feest van haar ex, hij moet naar dat van zijn halfbroer. U snapt: dat blijkt een en dezelfde man. Ze worden dan ook nog eens in hetzelfde hotel ingedeeld, op kamers naast elkaar natuurlijk. Lastig allemaal, maar u begrijpt dat er gaandeweg de diverse ceremonies toch wat meer contact komt tussen de twee nukkige personen, die toch een beetje op elkaar aangewezen lijken. 
Ze blijken toch wel wat gemeenschappelijkheden te hebben, die liggen voornamelijk in hun afkeer van bepaalde type mensen. En dat schept een band. Tegen wil en tegen dank. Ze besluiten er - for the time being- dan maar het beste van te maken. 

Met : Winona Ryder, Keanu Reeves

Geen opmerkingen: