vrijdag, september 10, 2004

Feestdag

Morgen feestdag. Immers, dan vieren we dat het drie jaar geleden is dat de herverkiezingscampagne van George Bush begon. Een zegen voor de mensheid stond op toen GeorgiePeorgie zich manifesteerde als redder van het vrije woord, als brenger van de democratie en als standhouder van de westerse waarden-wereld.
Als ware hij Jezus zelve trok hij de wereld in om het woord te verkondigen. Weliswaar had hij geen twaalf apostelen, maar met Antonius Blair en Jan Petrus Balkenende had hij toch zeker twee trouwe discipelen.
Om die gedenkwaardige ommekeer te markeren morgen in de hoofdstedelijke stadsschouwburg "het groot gala van het internationaal terrorisme".
Benieuwd of het de organisatoren lukt om hun doelstelling- eindelijk een minder gekleurde discussie organiseren over de redenen/oorzaken en gevolgen van terrorisme- te realiseren. Ik ben bang dat het verhaal te zeer voorgekleurd is, omdat op een of andere manier terrorisme-bestrijding het belangrijkste schijnt te zijn op deze wereld.
ik hoop dat er vuurwerk te zien en te horen is...

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...