dinsdag, september 28, 2004

Condoleance-TV

Wij hopen dat u gisteravond heeft genoten van onze speciale uitzending. Wat hebben we deze week nog meer op onze nationale "Tranen-met-tuiten"zender?
Donderdagavond hebben we een special met muziek van Harry de Groot: lekker meezingen en huilen met liedjes als "Geef mij maar Amsterdam" en "Swiebertje". U kent ze vast nog wel!
Woensdagavond tonen wij beelden van de avondwake voor de man van Anneke Grönloh, we zijn nog in onderhandeling met een ziekenhuis in Capelle voor een evt. marathon uitzending voor Jan Peter Balkenende.
Daarnaast is onze internationale afdeling bezig met het Vaticaan, ons is als eerste de beelden beloofd als Johannes Paulus de II definitief het bed niet meer uitkomt.

Word nu ook abonnee van onze gids en ontvang gratis een prachtige set "huilende waxinelichtjes". Bij een jaarabonnement krijgt u gratis de DVD "Andre Bedankt" thuis opgestuurd!

Condoleance-TV, een JohndeMol-productie!! Bezoek onze website...

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...