maandag, januari 03, 2005

Metro

Langzamerhand moet ik er aan geloven. Had X11 altijd het idee dat ik een nuchtere, Westfriese polderman was, inmiddels moet ik er aan geloven: mijn lief is bezig een metro-man van te maken.
Smeerseltjes tegen kraaienpootjes drapeert ze over mijn gezicht, brouwseltjes met vitaminepreparaten zet ze me voor de snufferd: opdrinken, is goed voor je!
Gisteravond overtuigde ze mij even lekker in bad te gaan zitten en de poriƫn te openen, dit met als doel het overmatig copieuze weekend wat weg te gaan zweten...

Ik verwacht niet dat ze van mij de hoornse David Beckham zal maken (hoewel: gisteren niet gescoord maar wel vier assists!), maar mijn conservering is bij haar wel verzekerd!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Bert,
mijn beste vriend heeft sinds kort ook een lief. Op zijn wastafel staan nu dag en nachtcreme voor mannen. Hij slaapt met een pyama en heeft een kerstboom met ballen en lichtjes. Nuchtere hollandse mannen zijn steeds moeilijker te vinden. Hebben ze wel ooit bestaan? Maar goed er is nog hoop want zolang je zelf je kleren koopt ben je nog te redden? Je koopt toch nog zelf je kleren Bert?
Een nuchtere Haagsche Surinamer in het Westfrieze land.

begt zei

jij SuriHagi zou toch wel moeten kunnen zien dat ik zelf mijn kleren koop. Ik heb je gerust wel zien kijken hoor...