donderdag, november 24, 2005

IdeaAli

Hirsi ali is de droomvrouw van Rechts Nederland: een allochtoon die d'r hoofd verloren is, dat is toch waar de meesten van hen op zitten te wachten.

Ze is hard bezig politieke zelfmoord (cyaankAli ?) te plegen door Hans Wiegel, het standbeeld van rechts correct Nederland, aan te vallen. Door haar eenvormige standpunten drijft ze keurig een wig tussen de eeuwige Wiegeliaanse kliek en de rest van de VVD.
Daar hoeven wij niks voor te doen!

Eeuwige dank gaat dus uit naar mevrouw AHA, die zich voortaan beter op het schrijven van scripts kan gaan toeleggen. Deel 2 van uw onvolprezen cyclus is klaar, op naar de tien. Daar kan geen Harry Potter-cyclus tegen op..

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zonde hè, dat het haar niet lukt. Ze is zo'n fantastisch mens. Die Van Aartsen met z'n: "Zo gaan wij niet met Wiegel om" Kooooots! Wij gaan zo graag met Wiegel om! Waren wij zo maar eerder graag met Wiegel omgegaan. AHA moet in een andere kring gaan zitten, ze heeft 'de verkeerde vrienden' Of ze zit binnen twee jaar in de USA. Dat zou jammer zijn voor ons.

begt zei

zo jammer zou ik dat niet vinden hoor, als mevrouw AHA hier vertrekt. ik kan nou niet echt de meerwaarde ontdekken die zij als politica ons land zou verschaffen...