woensdag, november 09, 2005

Pastors en Imams

Meneer Pastoor deed het enige juiste gisteren. Hij kondigde aan om zijn mening, for what it's worth, nu landelijk te gaan dragen. Dit samen met Joost Brilmans van de LPF, en das maar goed ook want die begint steeds meer op een normale politicus te lijken.
Van mij mag Pastors zeggen wat ie wil (zie mijn poliziek-blog van gisteren), het is alleen niet handig om sommige dingen te zeggen als je er al eens over gekapitteld bent en als je bovendien een functie hebt waarbij zulke uitspraken obstruerend werken.
Laat m maar het land in gaan, laat maar zien of het continu tegen de islam aan beuken voldoende grond is om een partij in de tweede kamer te krijgen. Van mij mag ie, er komen vast wel wat LPF-stoelen vrij straks.
Ik heb altijd al moeten lachen om "one issue" partijen: de LPF bracht ook alle problemen terug tot het vreemdelingenbeleid, dat door paars zo schandalig was verwaarloosd.
Kortom, het wordt tijd dat er weer eens andere krijtstreeppakken zichzelf belachelijk gaan maken. Make my day, punk!

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...