maandag, november 07, 2005

Gottogottogotogott

HAHAHAHAHAHAHA, heeft niemand ze verteld dat het 2005 is?

Actie ChristenUnie tegen MTV-zenders

De ChristenUnie gaat bedrijven vragen niet langer steun te geven aan muziekzenders als TMF, MTV en The Box. Door merken als Fanta aan te spreken op hun reclamebestedingen, hoopt de partij de zenders te bewegen niet langer 'ranzige' videoclips uit te zenden.
Vandaag gaat een speciale website live, zo meldt het Nederlands Dagblad. De pagina (onderdeel van de ChristenUnie-site moet gaan dienen als 'platform tegen godslasterlijke en pornografisch getinte uitingen in de media', met name op tv. Als eerste worden adverteerders op de MTV-zenders benaderd.
Er zijn inmiddels zes belangrijke adverteerders van de muziekzenders aangeschreven, zegt Joël Voordewind van de ChristenUnie. ‘We kondigen aan dat wij deze actie gaan ondernemen. Verder vragen we de bedrijven hun reclamebeleid te heroverwegen.’ Als de bedrijven niet reageren, wordt dit samen met hun naam op het internet vermeld, zegt Voordewind. Om die reden wil hij nu nog niet vertellen welke merken zijn aangeschreven. Wel staat vast dat Fanta, eigendom van Coca-Cola, daarbij zit.
Eerder protesteerde de ChristenUnie tegen een spot van Cup-a-Soup, overigens zonder dat Unilever zich daarvan onder de indruk toonde. Een ander protest richtte zich tegen Versatel (tv-reclame 'Hand van God').
Bron: Nederlands Dagblad via Medialog.

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een idioten. Kennen ze het nummer Doris Day van Doe Maar niet? "Hee, er zit een knop op je TV!"