dinsdag, november 14, 2006

Aanpak

Dat deden we nog eens netjes gisteravond. In de namiddag een goed verlopen sollicitatiegesprek op een godvergeten industrieterrein bij Hilversum Sportpark (u snapt het al, ik ga hier geen ja op zeggen). Belangrijk was dat de ondervrager uit me probeerde te krijgen waarom ik zover van huis ging solliciteren, "wij hadden ook wel onze vraagtekens, maar ja: een erg interessant cv, dus uitnodigen maar".
Kijk, daar kan ik wat mee, dat biedt perspectieven.

Vrolijk treinde ik dus naar huis om vervolgens met de liefste der lieven gezellig aan tafel te schuiven voor een ten eerste erg knus diner voor twee (en ten tweede erg lekker: mijn lief wordt biefstukkenspecialist!).
Beetje bankhangen met zn twee, stukje cabaret (opnieuw Wim Helsen, en opnieuw he le maal dubbel), stukje fawlty towers en vervolgens op tijd naar bed. voor elven lag begtje vlak.
Met een voldaan gevoel en de wetenschap dat ik nog steeds in de markt ben voor een fijne functie in mijn vakgebied, pakte ik de sneltrein naar dromenland.

we komme dr wel..

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Stiefbuk naturel? Of met champions, uitjes, pepertjes, paprikaatje, kruidenboter, en misschien wel een stukje stokbrood?

ik als als lekkerbek heb nog wel een biefstukgerechtje, lekker en handig wanneer je niet zo'n zin hebt om uitgebreid te koken.

Per persoon een biefstuk van ca. anderhalf ons, 2 sneetjes geroosterd brood. 2 blaadjes sla, 2 plakken ham.
Overige benodigdheden een bakje champions, een ui, paprika, rode peper. Olijfolie, grove peper en wat zout voor de smaak.

Brood roosteren,blaadje sla erop, vervolgens de plak ham; snij de biefstuk in dobbelsteentjes en smoor het geheel in de olie met de gesneden bovenstaande ingrediënten.

Verdeel na de smoor het geheel over de belegde boterhammen. Smullen maar, eventueel ook nog lekkerder te maken met stukjes ananas.

Peter te Riele zei

Hoe was het ook alweer:
als mozes niet naar de berg kan, dan moet de berg maar naar...

U snapt het al, dat bedrijf komt gewoon naar Hoorn;0)

begt zei

@peterter: tijdens mijn gesprek bij dat andere bedrijf had ik dat ook nog voorgesteld.
als ik tijd van leven heb, ga ik het nog meemaken dat er gewoon werkgelegenheid in mijn eigen regio is....