donderdag, november 09, 2006

Het licht gezien

Balkenende wil energiebox als kerstpakket

Uitgegeven: 9 november 2006 12:51 BRON NU.NL

AMSTERDAM - Bedrijven moeten hun personeel dit jaar met kerst geen flesje wijn geven of een doos met lekkernijen, maar een spaarlamp of andere zaken waarmee de energierekening omlaag kan. Die oproep doet premier Balkenende.

"Iedereen moet zuiniger doen met energie", zegt Balkenende. "Dat is hard nodig voor ons milieu en kan de burger ook nog eens flink wat geld besparen. Als je als werkgever toch iets wilt doen voor je personeel, geef dan iets verantwoords."


Ojee, rechts is de Rubicon overgestoken. Men gaat opeens ten oorlog tegen milieuproblematiek. Eerder begon rampenbal Rutte daar ook al over, nu denkt Balkie een steen te moeten bijdragen.
Op zich goed, maar laat ie wat dichterbij beginnen: als ie dan toch met de werkgevers in conclaaf is, leg ze dan op dat ze hun kantoorverlichting savonds beperken of zelfs sluiten. laat m zorgen dat ze betere openbaar-vervoerregelingen treffen met hun personeel, laat m de vervuiler laten betalen, laat m....

ach begt, laat m dat paard toch even geven

3 opmerkingen:

Anoniem zei

paarden genoeg te vinden op de friese kwelders

begt zei

en uitgerekend die hadden bijna geen energie meer...

Peter te Riele zei

spindocter of president?
Begt zoek niet langer, er liggen banen op je te wachten.

peterter

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...