maandag, december 11, 2006

Kooppiek

Naast lijstjestijd is december ook altijd de tijd om nog snel even wat geld om te zetten voordat je t definitief in blauwe enveloppen stopt.
Derhalve nog rap de start van de verbouwing erdoor gejast, de spaarpotjes van de kinderkes volgestopt en (nooit jezelf vergeten) gauw maar weer eens wat cd's aangeschaft.
Doek zelden meer, t meestje kopieer ik via de bieb, maar ik zag zo'n leuke aanbieding voor de wereldkampioene der Liefde dat ik wel meost toestaan.
Ze is zeer in haar nopjes met de 3-box "Twentyfive" van bosjesman George Michael. Een prima overzicht van de groei van tienerster naar dansicoon en vervolgens weer terug naar de achterzaaltjes-status. (zeg lief, asje'm mist: ik heb m hier op t werk, moet toch de administratie bijhouden).

Naast die box pikte ik gelijk maar eens "Eyes Open" van Snow Patrol mee. Voelde ik me toe verplicht nadat ik de afgelopen vier maanden zo'n vijfhonderd keer hun on over trof fen "Chasing Cars" heb gedraaid. Niet de beste plaat ter wereld, maar wel prima pop en vooral een behoorlijk songsmid-gehalte.
Om mezelf tenslotte nog even te kietelen koos ik voor de dubbelaar "The Essential Bands" van het britse popblad NME. Kooks, Wolfmother, marshals, Automatic, Fratellis, Babyshambles, Dears maar ook al wat groteren als Killers, Keane en Arctic Monkeys. Verpakt in een dubbelceedee die ik bij elke swaf-draaiavond zal kunnen gebruiken. Begt is weer even voorzien...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

De enige piek die ik had dit weekend staat op de kerstboom.

begt zei

die hebbik niet, daarom had ik geld over voor cd's

Peter te Riele zei

Cd's in een kerstboom hangen ook schitterend! ;0)

FROMMEL zei

keane....BRRRRR!!!!!

begt zei

verzamelaar he frommel, dus er staat altijd iets op wat tegenstaat. maar ja, daar doek mijn lief dan weer plezier mee..