donderdag, december 14, 2006

Queeste

Hoop dak jullie nog niet verveel met mijn queeste naar de volmaaktheid van een nieuwe baan.
Eerder bracht ik jullie op de hoogte van de ijzers die opgepookt in het vuur zitten, zometeen op een snelweglocatie nabij hoofddorp het tweede gesprek met mijn alkmaarse kans.
Het wordt echter nog gekker! Gister kwamk thuis na een Haarlems uitje, lief had de post keurig gerangschikt en hop, daar lag opeens een brief van het hoornsche reclamebureau waar ik begin september (!!) gesolliciteerd had.
Eind oktober had ik die teruggemaild om te vragen of ik wellicht een afbericht had gemist, maar nee hoor: "uw brief zit gewoon nog in portefeuille, we zijn nog met de procedure bezig"
En gisteren, bijkans drie maanden nadien, een brief die diezelfde situatie nog eens bevestigde"excuses voor de vertraging, met plezier melden wij u dat we uw brief nog in behandeling hebben".
Te droes, alweer een paard om op te wedden. Het moet niet gekker worden, moet ik dan maar MPS ontwikkelen om ze allen ten dienste te zijn? Of moet ik gewoon voor mezelf concluderen dat een bureau dat in drie maanden tijd slechts twee keer een bericht van vertraging weet af te geven, mijn diensten niet waard is???

4 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Ideetje: begin een eigen bureau in Hoorn en verleen je diensten voor een aardig uurloon aan deez of gene. Lekker eigen baas en per klus de keuze of het wat voor je is. Klanten genoeg.

begt zei

ik ga nooit never niet voor mezelf beginnen, dat is een van de laatste strevens die ik bij adem zou doen...

Peter te Riele zei

tsja, dan moet je maar blijven mopperen op je/een baas

begt zei

nee nee, dat is weer de andere kant op! er zit een tussenweg in: blijven kijken naar de ideale baan. Heb het idee dat ik daar weer een stapje dichterbij ben..