woensdag, december 06, 2006

On with the Body Count

En dat zonder t agressief te bedoelen.
Na enig uitstel moesk er gister dan eindelijk aan! Mijn eerste stappen ever in een sportschool. Samen met Lief richting inschrijfbalie, daarna meteen Hoorn maar gevat met alle koeien vandien!
Geen opblaasdingen, geen krachttraining, maar wel fietsen, lopende bandlopen, roeien en traploopsimulatie: het zal allemaal vast mooiere sportieve namen hebben maar dat zullen een beetje de zaken zijn waark me op ga richten.
en wat blake? ik heb in ieder geval voor t fietsdeel wel aanleg. ruim 35 jaar voetbalervaring hebben me een solide paar onderdanen bezorgd, daar terik op! Overal metertjes en programma-instellingen, voor een databasemanneketeer als ik ook nog spannend om over na te denken tijdens het trappen.

Verder vast niet interessant voor jullie allemaal, maar ik wou wel effe laten weten dat ik op den ouden dag toch maar weer mooi een nieuw wereldje ben ingetreden!!

5 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Eendagsvlieg of blijvertje(s)? Lijkt me wel ff wat anders dan 35 jaar voetbalervaring. En dat nieuwe wereldje, beviel het!

FROMMEL zei

de sportschool. arme stumpert. ik heb medelijden met je....

begt zei

xnap jullie allebei. idd heeft het voor mij zo lang geduurd omdat mijn weerstand tegen opgepompte en strakgespannen types ver afstaat van de belevingswereld van een burgerman.
Echter, na de voetbalbelevenissen van de laatste jaren zie ik weinig verschil meer.
Derhalve denkik dat ik there to stay ben...

Anoniem zei

Neeeeee! Doe het niet! Heb je Midas niet gelezen?
Lichamelijke oefening

begt zei

tis voor mij goedkoper dan een nieuwe garderobe aanschaffen.
en hersengymnastiek, zoals midas opdraagt, dat is al jaaaaaaaaaren mijn reason for living!!