maandag, januari 29, 2007

Mixed emotions

Nee, niet dat nummer van de stones en nog veeeel minder dat hele foute Deutscher-bandje.
Ikzelf zit met een gevoel van mixed emotions nu: ben wel lekker op tijd opgestaan, heb een heleboel op zolder te doen (inclusief de opdracht van de timmerruba om de zaak opgeruimd te hebben voor hij weer verder gaat), maar ik heb óók de afspraak met mijn lief en met mezelf dat ik de komende drie dagen geregeld mijn rust pak voordat ik aan mijn nieuwe baan begin.
Vanmorgen dus eerst rustig de krant gelezen, dooie muis uit de kamer geruimd en lekker koffie genuttigd, nu effe pc'en en zo.
Maar dan kom je toch op een keuzemoment: nu op zolder aan de bak gaan? Of eerst even lekker anderhalf uur gaan sporten, waar na donderdag ook weer veel minder tijd voor is??

Wat raadt u aan? (ik meld morgen waarop de keuze viel...)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

het meest slimme is natuurlijk eerst de zolder daarna op de fiets naar de gymclub, aldaar je het leblazerus trainen, saunaatje erachter aan, dan weer op de fiets naar huis en tevreden met een lekker biertje de keuken in om lief te verwennen met een copieus diner;.....zo zou ik het doen....

p.s. ik woon nog steeds (al 55 jaar) in die straat.

Peter te Riele zei

Blijkt toch moeilijk om te doen:
niks doen en je rust pakken.
Wie zei dat ook al weer zo mooi: als je agenda altijd volgepland staat, is zelfs nietsdoen een gebeurtenis!

Kortom Begt, doe niks en pak je rust, doe eens niets!

Peterter

Anoniem zei

Lekker achter de PC en een nieuwe lay maken voor je site. ;-)

FROMMEL zei

en nu denk ik toch al een half uur aan die hele grote witte hoed en dat foute feunkapsel op de mixed emotions poster die ooit in mijn weecee hing.

begt zei

helaas moet ik peterter teleurstellen: "dolce far niente" is mij niet gegeven. wel heb ik de combi een beetje gemaakt zoals ano hierboven meldt, zij het andersom.

@pascal: what's up met deze layout? moet ie vrolijker??
@frommel: heb ik er in ieder geval één te pakken. wat een rampenbandje..

Anoniem zei

@Begt: nee hoor, maar veranderen om het veranderen, als je toch tijd over hebt.

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...