zaterdag, oktober 05, 2013

House at the end of the street - Mark Tonderai
House at the end of the street op IMDb

Nieuwe buren! Elissa verhuist met haar moeder van het levendige Chicago naar een klein ingeslapen provinciestadje. Prachtig huis, bosrijke omgeving: helemaal mooi.
Helemaal, behalve dat huis daar verderop. Daar is jaren geleden een dubbele moord gepleegd: dochter bracht op bloedige wijze haar ouders om. Niemand komt daar meer, niemand heeft contact met de zoon des huizes die er ondanks alles toch is blijven wonen.
Elissa is een genadige dame en krijgt bij toeval een lift van deze buurjongen. Even flitst door haar hoofd wat er allemaal aan waarschuwingen zijn geuit over huis, buurt en jongen. Maar ze stapt in.
De jongen blijkt reuze aardig en komt een beetje tot ontbolstering, al ligt dat ook aan de hoge mate van appetijtelijkheid van zijn nieuwe buurmeisje. Gaandeweg versoepelt het contact en bezoekt Elissa het huis waar zoveel gebeurd is. En waar nog steeds een vreemd sfeertje hangt.
Haar stadgenoten vragen zich af waar ze zich in begeeft...

Ik keek deze film samen met de dochters op de bank, hetgeen een goede test bleek om te kijken hoeveel spanning ze aankonden. Want hoe verder de film verloopt, dat moet u zelf maar gaan zien, maar het werd nog wel knap spannend en we werden menigmaal op het verkeerde been gezet.

Geen opmerkingen:

Tomiris (aka The Legend of Tomiris) - Akan Satayev

  Tomiris op IMDb (6,2) Tomiris op Moviemeter (3,07) Mezelf gedwongen om weer even buiten mijn gebaande paden te kijken. Als "huiswerk&...