maandag, juni 13, 2005

Schizo-weekend!

Zo, dat was me een gespleten geheel, dit weekend. Begon donderdagavond al erg rustig met een gewoon zitje thuis, nadat we heel even van het terras hadden geproefd en daarna een hapje in de haven hebben gegeten..
Vrijdag treinend naar Alkmaar, om te profiteren van de belastingvrije dagen van de MediaMarkt, waardoor ik eindelijk de zo benodigde nieuwe digitale fotocamera tegen een betaalbare prijs kon aanschaffen. Daarna even naar de winkel van maatje Onno, vast van plan daar even hallo te zeggen.
Wie Onno kent, weet dat dat niet mogelijk is. Van onze voornemens om dus thuis uitgebreid te dineren kwam dus niets, de Burger King was het gedwongen tussenstation tussen Alkmaar en het filmhuis, waar we een fijne maar emotionele film zagen.
Zaterdag rustig voorbereiden op de dj-draaiavond, die alsnog fors uit de hand liep. Twas al over zevenen zondagochtend, vooraleer de boxspring weer kennis met ons maakte. Tvalt dus niet vreemd om te zeggen dat de ganse zondag er een was van slapen, bankzitten, beetje videokijken en recoveren.
Volgend weekend zijn de kinderen er weer, dus lijkt het alsof we onze kans op een relax-weekend met beide handen hebben aangegrepen...

Geen opmerkingen: