maandag, juli 04, 2005

Stromend water

En het had zo'n mooie dag moeten worden. smorges vroeg zou de installateur komen om de nieuwe cv-ketel te plaatsen. Heeft ie ook gedaan, de ketel hangt en werkt.
Das zo ongeveer het enige geslaagde van vandaag. Want vanaf half zes vanmorgen tot een uur of vijf vanmiddag zijn we bezig geweest met het wegwerken van een heel andere watervoorziening. Eentje die we niet gepland hadden: met bakken liep het via de spouwmuur onze woonkamer en de voorste kinderkamer in. Plafonnetje doorgeprikt, het spoot eruit! Onze nieuwe banken, de nieuwe lamp, de telefoon, dvd-recorder en versterker stonden onder water.
Dweilen met de kraan open, daar leek het op.
Verzekering gebeld, loodgieter gebeld en ik moet zeggen: beiden kwamen meteen in actie.
op dit moment staan er twee drogers te blazen om onze kamers droog te krijgen. Matras van de kinderen, dekbed, knuffels en twee gordijnen zijn meegenomen om gestoomd te worden.
Morgen komt de verzekeringmeneer voor het opnemen van de totale schade, de loodgieter komt van de week nog een keer om een nieuwe bypass voor mijn dakgoot te maken.
En weet je: het regent nu alweer.

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALE!!!

2 opmerkingen:

FROMMEL zei

jezus wat een ellende....sterkte. dat het maar snel weer droog mag worden.

Anoniem zei

Ja, dat is goed klote. Ik weet er alles van. Regen, bah!

Los delincuentes (aka The Delinquents) - Rodrigo Moreno

Los Delincuentes op IMDb (6,7)   Los Delincuentes op Moviemeter (2,82) Première-avond gisteren, ik ging er eens de volle 3 uur voor zitten. ...