donderdag, december 07, 2006

Dienstregeling

geen klagen over de nwe dienstregeling van de NS.
Die drie minuten die ie later vertrekt, die pak ik thuis met n bakkie koffie extra lekker mee.
Die drie minuten die ie later aankomt, komt ie nu ook elke dag al. Als ie dus de beloofde tijden gaat waarmaken, ga ik er op vooruit.

5 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Als tie 3 minuten sneller rijdt, is iedereen blij. Of toch niet?
Gewoon meer treinen laten rijden, dan kun je tenminste nog zitten en genieten van je reis, in plaats van als vee of kistkalf van a naar b.

Anoniem zei

Ik ga over een stukje van 30 km 40 minuten doen. Inclusief een overstap. Mooi klaar ben ik.

FROMMEL zei

ik kan opeens in 40 minuten op schiphol zijn. met overstap ga ik er sneller wezen dan met de rechtstreekse boemel. maar ja als het een btje gaat zoals ik wil dat het gaat hoef ik misschien wel helemaal niet mer naar schiphol binnenkort...

begt zei

iederen tevreden. nou ja, bijna iedereen he pascal...
eerst maar eens zien of niet alles gewoon een simpele verschuiving van 5 minuten is.
ik ben helemaal vergeten dat ik me ook moet gaan richting op de timetable van alkmaar, dankzij frommel denkik opeens ook in een andere richting (letterlijk)

Anoniem zei

snif, snif, aan mijn dienstregeling verandert nul komma nul; daarentegen kan ik met de fiets of benenwagen, iok kan kiezen uit een reistijd van respectievelijk 6 minunten of een 25 minuten.... mijn "tranen" zijn weer snel opgedroogd.

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...