dinsdag, december 12, 2006

In en In take

Had gisteravond de officiele intake bij de sportschool. Op maandagavond nog wel, de druxte avond aldaar. En ook de avond dat mijn meer dan ervaren broer en schoonzus daar rondwaren.
Omzichtig begaf ik me in de zaal, om niet meteen geconfronteerd te worden met mijn gebrek aan ervaring (en manco aan conditie) ten opzichte van mijn sportfamilie.
Zat net op t eerste apparaat geinstrueerd te worden toen hij me toch ontdekte. Kwam bij me staan, effe meute en dat ging "van de constructieve". Hij wenste me veel sterkte en hoopte binnenkort met mij samen de spinningzaal te kunnen betreden. "Ja, de groete, eerst maar eens opbouwen!".
Toen de instructeur er vervolgens achter kwam dat ik "broer van" was, deed ie er een schepje bovenop. In een keer doorgeschakeld naar niveau 15 en testen of ik de pedalen nog rondkreeg.
Toen kwam de verlossing, de uitslag die mij de toekomst vol vertrouwen tegemoet doet zien: "Ah ik zie het al, jij hebt de kracht en de conditie van je broer".
ik ken de hille wirreld an..

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb zo'n fietsproef al bij de cardioloog gedaan...

Peter te Riele zei

Ik ben benieuwd of je broer het met die instructeur eens is.
Trouwens als je zonder trainen... waarom zou je nog beginnen.

begt zei

tja, dat zei ik dus ook tegen de instructeur: ik ben nog in opbouw man...

@pascal: ik hoop juist bezoekjes bij de cardioloog te vermijden, wie weet lukt dat op deze manier..

Anoniem zei

ik loop en fiets naar mun werk, mijn kondizie = beresterk man!!! leader, leader, leader, follow the leader!!!!!!!!!

begt zei

kijk, zo'n baan zoek ik dus ook.

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...