vrijdag, januari 12, 2007

The Last Seven Days

"On the first of the last seven days,
he saw his work
and said: "


Dat het goed was. Ben vanmorgen begonnen aan de eerste van de laatste 7 werkdagen.
helemaal alleen op mijn afdeling, maar das juist wel lekker. kan ik me storten op het overdrachtsdocument, mijn zakelijk testament zeg maar.
Vanaf a.s. maandag zit hier een interim-kracht, die ik mag gaan inwerken. deze dame kost het bedrijf drie keer zoveel als ik ze gekost heb. Daarmee toch even een lange neus naar de misplaatste zuinigheid waarmee ze zich hebben vastgehouden aan hun "functiewaarderings"regeltjes.

Het is hier al lekker ruim en het wordt nog beter!!

NB: Citaat helemaal bovenaan is een vrije bewerking van een tekst van Bob Leverman, bij u welbekend als de pas overleden heer Long.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Blijken zo toch geld genoeg te hebben...

begt zei

ja, en dat wilden ze dus niet aan mij geven. snapt u dat nou??

Anoniem zei

Ho eens Begtje.
Ik gun je een topsalaris. Maar eh...die interim dame krijgt niets betaald als ze ziek is, op erkende vrije feestdagen, als ze tussen twee klussen even niets heeft of als ze vakantie heeft. Ze betaalt verder zelf haar pensioen. Kortom, onder de streep houdt ze net zo veel over als jij. Believe me, ik ben al weken aan het rekenen.

begt zei

en, geachte kiwi, is dat dan geen bewuste keuze, dat interimschap??

bejje er, volgende week donderdag??

Anoniem zei

Túúúrlijk ben ik er bij. Ik ben al druk bezig met een abc. (De L staat voor Loosje..) :-) En uiteraard is interimmen een eigen keuze. Ik wil alleen maar zeggen dat je je je als loonslaaf niet moet blindstaren op het hoge uurtarief.