dinsdag, januari 09, 2007

Pieken

Doe ik het weer: té vroeg pieken in het jaar.
de allereerste conXie-quiz van het jaar en traditioneel doe ik die goed. Gisteravond deed ik m als team met Jos Exploding Rubber! En dat werkte.
Hoewel Meijer de quiz bewust niet al te moeilijk had gemaakt en maar liefst vijf of zes teams meer dan 70 pnt van de 80 behaalden, hadden wij toch net dat puntje extra dat t verdiende overwinningsbier rechtmatigde.

hier kan ik natuurlijk moeilijk nog overheen, ga ik weer t hele jaar op 2 en drie puntjes van de winnaars eindigen natuurlijk! Offeh, zal ik er net als 2006 nóg 1 aan de zegekar rijgen??


Mooie extra gisteravond: mijn lief speelde ook mee, vormde een team met een van haar hartsvriendinnen. En dat ging zó goed, de dames waren dermate tevree dat ze nu overwegen om ook een keer de quiz te gaan maken en het kroegie te trakteren op een hypervrouwelijke avond!!

4 opmerkingen:

Peter te Riele zei

Ben benieuwd of de dames je kunnen laten pieken ;0)
Peterter

begt zei

ze doen niet anders (althans, zeker de helft van het duo..)

Anoniem zei

vint wel dat je kleine meiden nu niet achter kunnen blijven en dus ook een tiem moeten vormen, zodat je op een regenachtige zondagmiddag lekker kan kwissen

Peter te Riele zei

Het wordt nu wel heel erg inteam! ;0)

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...