donderdag, september 06, 2007

Kattenoverleg

Tis weer eens zover; vanavond is er kattenoverleg. Mijn lief gaat in conclaaf met twee buurvrouwen. In conclaaf over elkaar's katten, over hoe te handelen tijdens de vakantie van de ene buuf en uiteraard over het hot item van de laatste weken: de zwerfkat die momenteel bij ons voor de deur, onder het luifeltje, op een door mijn lief verstrekt kussentje woont.

Dat vakantieprobleem is gauw opgelost, waarschijnlijk loopt lief of ik twee weken lang elke dag 2 x naar binnen om te voederen. De stand van zaken van elkaars katten in elkaars tuin zal ook geen probleem worden.

En zelfs het zwerfkatprobleem zal gauw gesolved worden: óf het asiel bellen of toch nog eens alle adresboekjes langslopen voor een tehuis-adresje.

Nee, het grootste probleem wordt wederom hoe ze de smeerolie van dit periodiek overleg, rode wijn that is, eerlijk gaan verdelen!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk dat wij voor jullie aanloopkaterprobleem de oplossing hebben. Stray gaat ons volgende week verlaten, te ziek om zich nog om de beslommeringen op deze wereld druk te maken.
We bellen je nog wel even.
DUS BRENG HEM NIET NAAR HET ASIEL!!!!

begt zei

GOEEEED!! ik houd m nog even vast, en dat doet anneke letterlijk. kenners zeggen dat t een erg liefie is.

Aan de andere kant: sneu voor jullie Stray, dat het te zwaar wordt voor hem/haar. Sterkte daarbij!