dinsdag, februari 28, 2023

The Comeback Trail - George Gallo

The Comeback Trail op IMDb (5,7)
 The Comeback Trail op Moviemeter (2,68)

Uitermate flauwe humor, een fors staaltje overacting en een voorspelbaar verloop. En toch vermaakten we ons prima met deze comedy, waarschijnlijk deden we een uitstekende keuze door deze voor de maandagavond in te plannen. Niet goed, maar wel goed te doen. 

Max Barber, filmproducer op leeftijd, heeft met zijn laatste projecten niet al te veel commercieel succes behaald en heeft zich daardoor de woede van een foutgeld-investeerder op de hals gehaald. Als hij niet binnen 3 dagen 350.000 dollar aftikt, zal hij het bezuren. Uit arren moede besluit hij het beste script dat hij in jaren zag te verkopen aan een rijke investeerder, terwijl hij weet dat die er niet uit zal halen wat hijzelf er in ziet. Deze investeerder op zijn beurt ziet zijn beoogde hoofdrolspeler verongelukken op de set, maar treurt er niet om doordat hij fors verzekeringsgeld opstrijkt voor de dood van zijn ster.

Dit nu brengt Max Barber op een idee. Hij kiest een willekeurig script, snort een oude uitgedoofde westernacteur op die hij heeft besloten op te offeren. Verzekering afsluiten, een paar levensgevaarlijke stunts bedenken voor deze bejaarde cowboy, dan moet het allemaal goed komen, dan kan hij zijn afperser afbetalen. Het loopt allemaal anders.

Met : Robert de Niro, Tommy Lee Jones, Morgan Freeman , Zach Braff



Geen opmerkingen:

Four daughters (aka Les filles d'Olfa) - Kaouther Ben Hania

Four Daughters op IMDb (7,3) Four Daughters op Moviemeter (3,73)   Prachtig dit. Ondanks alle gruwelijkheden die er in zitten, kent de docum...