zaterdag, februari 04, 2023

The Vanished (aka Hour of Lead) - Peter Facinelli

Hour of lead op IMDb (5,7)
 The Vanished op Moviemeter (2,88)

Waarom er twee titels nodig zijn voor dit werk is mij een raadsel, want het lijkt nergens op. Dertien-in-een-dozijn thrillertje met een gebrek aan uitstraling en spanning. De vorig jaar overleden Anne Heche doet nog een poging het niveau op te krikken maar het zit er niet in. 

Heche speelt Wendy, een getroubleerde vrouw die met haar man een camperreis door de VS maakt. Ze rijden een kalme camping aan een meertje op en gaan installeren. Terwijl zij daar mee bezig zijn, verdwijnt hun dochter, die rond de camper op het terrein aan het spelen was. 

Zoektocht wordt direct opgestart, de lokale politie lijkt niet heel snugger te opereren en wat is die jongen die terreindienst doet op de camping toch een rare. Misschien wel net zo raar is de campingbaas, die het ook allemaal niet weet. Samen met de buren gaan Wendy en Paul dan maar zelf op zoek, maar ook daar komt narigheid van.

Met : Anne Heche, Thomas Jane, Jason Patric

FIN - song : Sacha Chaban - Not in your control

Geen opmerkingen:

Four daughters (aka Les filles d'Olfa) - Kaouther Ben Hania

Four Daughters op IMDb (7,3) Four Daughters op Moviemeter (3,73)   Prachtig dit. Ondanks alle gruwelijkheden die er in zitten, kent de docum...