woensdag, november 24, 2004

Dialoog #3

En dan de Hirsi-discussie. Honderd procent mee eens dat het een triest, doch begrijpelijk gegeven is dat mevrouw eventjes niet openbaar durft te zijn. Sneu voor haar en daarin wens ik r dan ook alle sterkte
Maar ik krijg de kriebels van de actiegroep die achter haar aan het brallen is dat haar spreekverboden zijn opgelegd en zo.
De gevluchte Iranier Afshin Elian heeft enig recht van spreken, maar zijn compagnon in deze is absoluut ongeloofwaardig als ie praat over "moeten we dan leven in een land waar je moet onderduiken, waar je niet meer mag zeggen wat je denkt".
Leon de Winter, want over hem heb ik het, dat is toch die man die het totalitaire, wat zeg ik, bijkans fascistoïde Israel-beleid in de bezette gebieden en koloniën met hand en tand verdedigt? Dit onder het declameren van groot-Israëlisch gedachtengoed?
Leon, heb je wel eens bedacht hoe mensen in de Gazastrook, in de andere bezette gebieden leven? En heb je wel eens bedacht dat jij daar zelf mede verantwoordelijk voor bent omdat jij hier je publicaties altijd richt op het steunen van Israël's beleid in deze? Leon, hoeveel maten heb jij om te meten??

2 opmerkingen:

Opa-Buiswater zei

Was L de Winter niet de man die vond dat Theo v Gogh niet alles mocht zeggen? ( waar hij wat mij betreft nog gelijk in had ook, maar over twee maten gesproken ;-) )

begt zei

inderdaad opa, zo snel kun je dus van rol verwisselen. Eerst aanklager wegens opruiiing en vervolgens verdediger van het vrije woord. Ik ben bang dat het anti-islam gevoel hem iets te goed uitkomt...