dinsdag, november 23, 2004

Shame on .... me!

A.s. vrijdag draaien wij in het Swafje weer onze maandelijkse Friday's Fabulous-avond. Ter voorbereiding (zie thema) klom ik gisteravond op mijn zolder om mijn oude singles-dozen ter hand te nemen.
Godsamme, Allahverdomme, Jahwehdrie: wat schrok ik vamme zelf. Heb ik echt deze meuk allemaal ooit gekocht en gedraaid? Ter vrijpleiting meld ik dat ik een van de eerste cd-speler aanschaffers was dus heb al ruim twintig jaar geen vinyl meer gekocht, maar toen ik een jaar of tien was bleek ik al mijn krantenwijk-geld daar dus in te stoppen: "Soley Soley" van the Middle of the Road, "Party is a groovy thing" van People's choice en "Back home" van the Earring. Later werd het wel iets beter met Bap's "Kristallnach" en singletjes van Ian Dury en zo maar toch..
Ach, jeugdige onschuld, ik kan er nu wel om gniffelen...

Het wordt lachen vrijdag, ik moet er letterlijk doorheen...

3 opmerkingen:

FROMMEL zei

kristallnacht heb ik ook en daar heb ik vorige week nog over gelogd. over de herdenking daarvan dan. nee niet de single herdenking. en het belang daarvan. maar begt echt zereneus. middle of the road??????????? wil jij je wel even heel snel in een hoekje terugtrekken, ezelsoren opzetten en je diep gaan schamen. het is maar goed dat ik weet dat je naar Danko Jones gaat anders..........

Anoniem zei

By SJJ
Korte termijn geheugen. Komt meer voor nowadays...

begt zei

ik schaamde me zo diep dat ik vond dat ik dat maar breed bekend moest maken!
En t erge is: ik ga t vrijdag allemaal draaien!!

Opdat wij niet vergeten, SJJ...