donderdag, november 04, 2004

Protest #1

Ipv ruziënd over straat te gaan of zelfs nog extremer te handelen, zal mijn protest tegen de Born Again Christians in de VS, tegen de Islam-fundamentalisten all over the world en tegen de Balkenendse christelijke nieuwe waarden bestaan uit een dagelijks ludieke actie. Vanmorgen ben ik er mee begonnen en het bevalt me goed!

Ik bezit een personal jukebox (zeg maar een uit zijn krachten gegroeide MP3-speler) en zette daar vanmorgen in al mijn aloude vrijgevochtenheid het nummer "Sex and drugs and rock and roll" op de speelknop! Ian Dury drukte met zijn Blockheads vanmorgen zowaar weer een glimlach op mijn lippen: natuurlijk, dat is de manier om bovenstaande groeperingen aan te pakken.

Geef je over aan al die bezigheden waar die mensen zo'n godsliederlijke hekel aan hebben. X11 ben niet van de drugs, maar beide andere levenselixers neem ik gaarne zo veel mogelijk tot mij.
Quote van de dag (en dus dagelijkse quote):

"Get your teeth into a small slice of cake of liberty".

Precies, het gebak der vrijheid: zorg dat we dat ons goed laten smaken! Blijvend!

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...