maandag, november 21, 2005

Stop

"Oh-oh, you'd better stop,
before you tear it all apart!"

Zo'n kopje-thee hit van het blonderige zangeresje Sam Browne, dat is het eerste wat in me opkomt als ik denk aan gisteren. Sogges om 10 uur op een koud voetbalveld, een man of twaalf die kleumend gaan proberen om hun schamele aantal van 3 punten te verdubbelen of in ieder geval op te hogen.
Tuurlijk, het lukt me zelfs twee keer om mijn directe tegenstander te poorten, maar helaas hangt er dan weer een snellere andere verdediger achter die mijn dappere omzeilpoging teniet doet.
Zulke ervaringen hebben al mijn ploeggenoten ook, elk op hun eigen niveau afgetroefd door niet eens zo'n sterk team. De leeftijd gaat een te grote rol spelen, we kunnen best een half uurtje aardig meedoen, maar op een gegeven moment breekt het op.
Gisteren zochten we met een 8-1 nederlaag de kleedkamer weer op en ik zie nog niet veel kansen keren. Het wordt tijd voor bezinning, daar onderaan in de KNVB-regionen.

2 opmerkingen:

FROMMEL zei

ik was bij victoria niet anders gewend. maar ik winnut gewoon leuk om te voetballen op zondag. kan mij het aan me reet roesten als we verliezen. als er maar geen mensen lopen te klootviolen dan vinnik het best. gaat me namelijk ook om de sociale kant van het elftal.

begt zei

die is zeer zeker belangrijk, dat klopt. maar ik kan een sociale kant ook op andere manieren invullen, heb ik het idee.
hoe dan ook, het is een denkproces en dat loopt voorlopig nog variabele kanten op..