maandag, december 26, 2005

1000 dagen dood


Het is een typische Engelstreek: precies op oudejaarsdag is mijn vriendje Hans 1000 dagen dood. DUIZEND! Op vijf april 2003 vermoord. Om Geld. Door een makelaar die hem z'n inleg voor een huisje in de Spaanse Pyrenee├źn niet wilde teruggeven.
En natuurlijk: die man is nog steeeeds niet veroordeeld. Hij heeft geld en kan het proces dus blijven traineren, daar helpt geen Europese wetgeving aan.

Hans, jongen, soms is het maar beter om uit deze wereld weg te zijn, denk ik. Hufters hebben het immers nog steeds voor het zeggen..

Keep laughing in my memory..

4 opmerkingen:

Anoniem zei

pfff... ik lees af en toe je blog en dan kom ik nu deze tegen... Ik heb Hans nooit persoonlijk gekend, maar iedereen kende Hans als je ook maar een beetje alternatief bent/bent geweest in Hoorn. Ik was zwaar geschokt toen ik dit vernam ruim 2 jaar geleden en nu schrik ik weer....

begt zei

das ook de bedoeling, brenda. hoe raar dat ook klinkt, dit soort berichten maak ik toch om de boel wakker te houden. 2 1/2 jaar is er te weinig gebeurd en hans was te fijn om vergeten te worden. vergeef me dus de aanslag op je zenuwstelsel, tis voor de goede zaak..

Elly zei

Tjohhhhhhhh 1000 dagen al , nog steeds kippevel als ik er weer aan denk, mijn hubbie belde me om het te vertellen en ik geloofde het gewoon niet . Maar het is waar , heel erg waar .
Gr Elly

Anoniem zei

snap ik begt en terecht, zulke dingen mogen niet vergeten worden...