zondag, juni 03, 2012

Alle Tijd- Job Gosschalk

Met de dochters op de bank, dan is het tijd voor een familiefilm.
In dit geval best een opgave want deze film is zeker het eerste uur niet om aan te zien: slechte dialogen, matig tot slecht acteerwerk en geen cliché wordt geschuwd. Het tweede deel van de film is beter, als het echte drama haar intrede doet, lukt het beter om ernaar te kijken.

Maarten en Molly zijn als broer en zus op jonge leeftijd hun ouders verloren, vanaf dat moment zorgde de iets oudere Maarten voor zijn jonge en onstuimige zusje. Als deze laatste op vrijerspad gaat, wordt het voor hem dan ook lastig haar los te laten. Nieuwe vriendjes worden eigenlijk standaard afgekeurd.
Daaraan toegevoegd is nog dat Maarten cliché-homo is en maar niet aan de man wil komen. uiteraard doen beide ontmoetingen op met slechte kandidaten en zowaar op een gegeven moment ook een goede, en uiteraard verandert alles als net de boel een beetje op de rit lijkt: Molly blijkt een dodelijke ziekte te hebben. Dochters vonden het nog wel redelijk, ik beveel m niet aan. Als u echt van hollandse films bent of smelt bij het type "alles is liefde" film: kijken

Geen opmerkingen: