maandag, juni 11, 2012

X- Jon Hewitt


a.k.a. "X- Night of Vengeance".

Tja, waarom hier op opnemen is geklikt , weet ik niet. deze is te niksig om te beschrijven, eigenlijk. speelt in het prostitutie-milieu in Sydney, waar twee dames elkaar vakmatig ontmoeten. De ene is een wat geslaagder variant, die hoopt inmiddels genoeg geld verzameld te hebben om naar Parijs te vertekken en opnieuw te beginnen. De andere is 17, net wees geworden na het overlijden van haar verslaafde moeder. Berooid komt ze aan in de grauw weergegeven stad.

Allerlei onwaarschijnlijkheden vinden plaats, de dames gaan samen op klus waarbij de feestende trio-gast tevens een dealer blijkt te zijn die een hitman ontmoet. waar zij weer getuige van zijn, waardoor ze moeten vluchten. en u snapt het al, de man vindt de beide dames ook nog waardoor er het een en ander aan knokken plaatsvindt. en dan is er gelukkig ook nog een beschermeling, maar die blijkt van de poltie. En niet betrouwbaar.

zo'n soort film...

Geen opmerkingen:

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...