vrijdag, december 25, 2020

A little something for your birthday (aka All i wish) - Susan Walter


 A little something for my birthday op IMDb (5,2)

We gaan op verjaardagsvisite. Bij een vrouw die 46 wordt en niet van de vaste relaties is. Ook nu weer ligt er een jeugdig cadeautje in haar bed, voor haar de manier om zich jong en gewilde te blijven voelen Ze is mode-ontwerpster , lang niet zo succesvol als ze zou willen, maar ze komt rond. Later op de dag gaat ze lunchen met haar moeder, die haar geruststelt en zegt dat de prins vast nog wel zal verschijnen, dat het vast nog goed komt. Ze is immers jong en vitaal.

Die verjaarsvisite , die doen we het jaar erop weer. En het jaar erop nog eens en nog eens. En in de tussentijd maakt onze hoofdpersoon Senna de diverse stadio van ouwe vrijster die toch weer een keer verliefd wordt mee. Haar vriendinnen hopen dat Adam, de man die toch net iets langer blijft hangen dan zijn voorgangers. Senna trekt aan, stoot af, het verhaal herhaalt zich. Maar onwillekeurig blijft dit exemplaar langer hangen dan ze vooraf had gedacht. En ze krijgt zelfs gevoelens over een vaste relatie en misschien wel meer. Maar ja, dan begint het toch allemaal wel eng dichtbij te komen. 

Het is gruwelijk voorspelbaar allemaal, een beetje een vehikel om een acteur "op leeftijd" nog een vlotte rol te geven. 

Met : Sharon Stone, Tony Goldwyn, Ellen Burstyn, Famke Janssen, Liza Lapira


Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...