woensdag, november 24, 2004

Hasta la vista, baby

Zeg maar dag tegen die wet! Wedden dat het de aanhang van de Governator lukt om de wet aangepast te krijgen. Zeker met medewerking van Bush, die eerder heeft aangetoond niet zo moeilijk te zijn met het aanpassen van wetten en internationale afspraken.
Over vier jaar is Schwarzeneikel dermate genaturaliseerd dat ie plotseling ook in Amerika geboren lijkt. En dus mag ie dan president worden.
Robolaw, zou ik dat willen noemen...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ach,
George of Arnold. Wat maakt het nog uit. Uiteindelijk gaat het imago van Amerika voor de rest van de wereld eraan en gok eens wie daar van gaan profiteren? Juist! Wij in Europa! Olie prijzen in Euro's! Handel in Euro's! Want wie wil er nou nog handelen met de dollar. De dollar van het land met de "ster"acteur als president. Het land met de oorlog op meerdere fronten. Het land met de 600 miljard schuld, waarvaan bijna de helft geleend wordt bij een land wat het kwaad zelve is: het communistische China.
Nee hoor, laat Amerika (eigenlijk de VS hè) zich maar goed belachelijk maken. Uiteindelijk zal dat zo slecht nog niet zijn.

Yorben

begt zei

hihi, yorben, en dat uit jouw mond. Kun je dit ook duidelijk maken aan je amerikaanse forumgenoten??
Ik hoop het hoor, ik wil dan gerust blijven voeden...