woensdag, december 21, 2005

De Kift

Wij Horinezen hebben een speciale band met de Zaanse band De Kift. X11 voetbal met een van de jongens van het management, ons stamcafé is hier de regionale thuisbasis (altijd of het eerste of het laatste optreden van de toernee in Swaf), velen van mijn maatjes hebben een of meerdere cd's in huis staan (kunstwerken op zich) en maatje nielsch heeft nog enige tijd met de band meegespeeld, ten tijde van het Krankenhaus-sigarenkistje.

Nu krijg ik dus een mailtje van ze: de belangenbehartiging-stichting die over wel en wee van de kift waakt, zoekt een nieuwe voorzitter.
Wie interesse heeft, verwijle zich naar de website..

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij Horinezen? Vergeef me, Bert, maar ook al woon jij hier jaren langer dan ondergetekende, volgens mij behoren wij beiden tot de Horenaars en zullen wij nooit tot het gezelschap der Horinezen kunnen toetreden. Dat is een geboorterecht is mij altijd verteld.

Wat De Kift betreft, ik heb ze nog niet mogen beluisteren. Enige kans dat ze tijdens het Local Heroes-avondje worden gefrut door Harry en jou?

begt zei

ik ken de discussie, maxxx, maar weet nooit aan welke kant van de lijn ik me bevind.
zal altijd allochtoon blijven, daar moek maar aan wennen. kweet alleen niet onder welk etiket ik dat moet doen..

de kift komt zeker op het-nader aan te kondigen-local heroes feestje voorbij...

Anoniem zei

de kift :) brings back memories! Ook ik ben hoorenaar EN liefhebber

C'e ancora domani (aka There is still tomorrow) - Paola Cortellesi

C'e ancora domani op IMDb (7,8)   C'e ancora domani op Moviemeter (3,67) Een schoonheid van een film. Verhaal is sterk. Beelden zijn...