maandag, juni 29, 2015

What if (The F Word) - Michael Dowse

What if op IMDb
Het verhaal gaat dat Daniel Radcliffe (de gewezen heer Potter) op de planken van het toneel echt serieuze acteerprestaties neerzet. Dat kan, maar ik zou dat graag in films ook terugzien.
In deze film doet hij het matig. En het jammere is, hij valt niet op

Kan een vrouw een mannelijke best friend hebben? En andersom? Kunnen zij hun verstandhouding op geestelijk niveau hoog houden zonder dat er amoureuze gedachten en verwikkelingen bij komen. Die gedachten mogen natuurlijk wél, maar de verwikkelingen zijn not done.
Wallace en Chantry varen dat schuitje. Chantry heeft al vijf jaar een relatie met Ben, Wallace is alweer meer dan een jaar zonder na het vreemdgangersgedrag van zijn vorige meissie.
Het ontwikkelt zich allemaal goed, ze blijven elkaar ontmoeten op vriendschappelijke basis maar de wereld om hen heen kijkt er vreemd van op. Dit kan toch niet lang zo gaan?
Als de vriend van Chantry voor een jaar naar het buitenland gaat , zullen de kaarten anders worden geschud. Daar gaat iedereen van uit.

Wat mij betreft een tienerfilm, een romkom of zoiets. Voor de liefhebber.

Met: Daniel Radcliffe, Zoe Kazan en Adam Driver

Geen opmerkingen:

Moonage Daydream - Brett Morgen

Moonage Daydream op IMDb (8,2) Moonage Daydream op Moviemeter (3,69) De niet-Bowie-liefhebber zal zijn bedenkingen hebben maar als je ook ma...