donderdag, april 27, 2017

Kelly & Cal - Jen McGowan

Kelly & Cal op IMDb (6,2)

Ingetogen film over kersverse moeder die het , in haar verse gezinswoning, even allemaal niet meer weet. Ze voelt zich slonzig, ze voelt zich ondergewaardeerd, de baby huilt en haar man is of met zijn werk bezig of met de tv. Steeds meer keert ze in zichzelf.
Daar komt verandering als ze de buurjongen ontmoeten, een bijna volwassen jongeman met een redelijk openhartige houding. Hij vindt zijn buurvrouw wel interessant en laat dat losjes merken. Nadeel: hij zit in een rolstoel na een stevig ongeluk waarbij hij een dwarslaesie opliep. Boos op de hele wereld is ie.
De twee ongelukkigen lijken elkaar op het juiste moment te ontmoeten. Vooral omdat ze praten en praten, hetgeen beiden oplucht. Maar ook omdat ze waardering voor elkaar lijken op te brengen, hetgeen voor de ander duidelijk als een opluchting komt.
Moeder Kelly krijgt het huwelijk met haar man maar niet op de rit, jonge buurman Calvin doet zijn moeder denken alsof zijn nieuwe buurvrouw toevallig ook zijn nieuw toegewezen therapeute is.
De spanning loopt op: kunnen de twee zo vriendschappelijk met elkaar om blijven gaan of broeit er teveel onderhuids? En - minstens zo belangrijk - zal hun omgeving niet ingrijpen in hun toenaderingen?

Met Juliette Lewis , Johnny Weston, Josh Hopkins, Cybill Shepherd

Geen opmerkingen: