woensdag, mei 02, 2018

2.22 - Paul Currie

2.22 op IMDb (5,7)
Even kijken of ik het goed begrepen heb: man met goed schematisch inzicht (want luchtverkeersleider) ziet gebeurtenissen systematisch terugkeren op dezelde momenten van de dag. Anders gezegd: hij ziet een patroon. Dezelfde blaffende hond, dezelfde wegwerker, dezelfde toeterende auto en vooral: dezelfde mensen op het station. In zijn geval is dat station Grand Central, een monumentaal New Yorks station met een enorme geschiedenis. Gaandeweg de film komt hij erachter dat hij en zijn vriendinnetje onderdeel zijn van een kosmische herhaling van een drama dat zich 30 jaar geleden afspeelde. Juist ja, op dat station waar hij elke dag komt en waar elke dag op hetzelfde tijdstip, 2 u 22, iets dramatisch gebeurt.

Als u dat interessant vindt, dat paranormale, dat kosmische, dat alles-is-met-elkaar-verbonden, dat er-is-een-groter-verband, dan moet u deze film gaan kijken.

Met : Michiel Huisman,Teresa Palmer, Sam Reid

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...