zaterdag, juni 29, 2019

A million ways to die in the West - Seth MacFarlane

A Million Ways To Die In The West op IMDb (6,1)
Hoewel ik toch niet door het leven ga als zuurpruim, heb ik blijkbaar nogal moeite met wat men in de filmwereld "komedie" pleegt te noemen. Want zo komisch vind ik het allemaal niet. Of mijn slag van humor is afwijkend van het gemiddelde , dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, ik heb deze film ook weer doorstaan.

In het ruige Wilde Westen is Albert een buitenbeentje. Hij heeft niet echt de vermogens om de held te spelen, hij is geen stoere man. Waar anderen zich te buiten gaan aan duels en knokpartijen probeert hij alles pratend op te lossen dan wel keurig weg te duiken als het spannend wordt.
Om die weinig manhaftige opstellingen verlaat zijn vriendin Louise hem, ze kiest ervoor al golddiggend een relatie aan te knopen met de keurige zakenman van de drugstore/verzorgingswinkel. Daar kan Albert als eenvoudige schapenboer niet tegenop.
Desondanks ontmoet hij een andere, zo mogelijk nog schonere, vrouw. Anna heeft het op hem gemunt omdat ze probeert te ontvluchten aan het wrede gedrag van haar man Clinch (ja joh, die namen kiezen ze niet zomaar).
Anna helpt Albert met wat stoerder gedragingen, ze helpt hem zelfs in de voorbereidingen van een heus duel met zijn geparfumeerde tegenstander op amoureus gebied. En u snapt: door deze samenwerking vergeet Albert zijn Louise en raakt langzamerhand in een fling met Anna. Dat gaat allemaal best goed, totdat die vechtersbaas van een Clinch zijn vrouw komt ophalen.

Met : Seth MacFarlane, Charlize Theron, Amanda Seyfried, Liam Neeson

1 opmerking:

Anneli Jäätteenmäki zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.