vrijdag, juni 18, 2004

Ben je betoeterd?

"Je denkt toch niet dat je zo het stadion in kunt, he? Met die toeters..".
Afgelopen dinsdag was Big Brother weer eens hinderlijk aanwezig bij het voetbalstadion waar Nederland dramatisch slecht partij gaf aan onze Duitse vrienden.
Het bleek dat de hoofdsponsor (Carlsberg) zich zorgen maakte over haar exposure, over haar duurbetaalde centen, als er allemaal mensen met een (concurrerende) Heineken-roeptoeter de tribunes op mochten. Die gingen dus niet mee!
Een be lach e lijk standpunt natuurlijk: die mensen hebben voor die dingen betaald, gaan er vast niet mee slaan en doen er dus eigenlijk weinig anders mee dan dìe ambiance creeëren die men eigenlijk wil. De commercie heeft dus meer te zeggen dan de mensen voor wie het spel bedoeld is..

Er was overigens ook een bijkomend voordeel aan dit "toeter-stadionverbod". Doordat er geen enkele toeter naar binnen mocht, werden ook de muziekinstrumenten van de Teletoeters niet doorgelaten. En dat scheelde ons een mooi moppie Frans Bauer...
Kijk, Carlsberg, dat is nog eens ingrijpen!!

Geen opmerkingen:

Back to Black - Sam Taylor-Johnson

Back to Black op IMDb (6,7)   Back to Black op Moviemeter (2,80) Ik houd erg van biopics (vooral omdat ze doorgaans zijn gebaseerd op een kr...