maandag, oktober 18, 2004

Judaskus

Het engste eraan is dat het allemaal in the open gebeurt, er is niets geheimzinnigs meer aan. De drie fractieleiders van de huidige Haagse dictatuur zeggen dat ze erg dualistisch bezig zijn! Ze vinden elkaar zelfs leuk: ze praten ook over voetbal en zo! En ondertussen werpen ze allemaal balletjes op om het klootjesvolk nog meer af te knijpen, opdat hun vrienden ondernemers nog meer ruimte en armslag krijgen.
Dat de VVD van Judas van Aartsen ondanks een fors verlies de afgelopen verkiezingen alsnog de kans krijgt om het beleid te bepalen, is al geen nieuws meer. Dat het CDA daar op gluiperige wijze achteraan kruipt, als zij maar de MP mogen leveren, is ook geen nieuws. Dat D66 alles doet om maar ergens serieus genomen te worden is ook geen nieuws meer.
Wat dan wel nieuws is? Dat Boris Dittrich naar Cuba trok om de mensenrechten aan te kaarten. Nooit gedacht dat deze man zich zou opwerpen om nou eindelijk eens de misstanden op Guantanamo Bay uit de wereld te helpen. Dat hij als frontman van het volksraadplegen nu eindelijk de VS op de knieƫn zou dwingen! Dat hij echt begaan is met de mensenrechten? Of is deze judaskus aan dissidenten toch meer een stemmenwervende publiciteitsstunt??

2 opmerkingen:

FROMMEL zei

wat denk je?

begt zei

je kent me toch? bij vlagen ben ik nog steeds aartsoptimist.